2012. március 14., szerda

Kiskunfélegyháza: Megint kössz Orbán!

Ahogyan azt már megszokhattuk ismét emelkedett a benzin és a gázolaj ára. Kössz Orbán! 

Magyarországon az elmúlt hónapokban soha nem látott magasságokba szökött az üzemanyagok ára, és a folyamat megállíthatatlanak tűnik. Emiatt közvetlenül hárommillió autós, közvetve pedig minden magyar élete hétről-hétre egyre drágább lesz.

A Mol szerdán bruttó 7-7 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, amivel a benzin történelmi csúcsra drágult. Az emeléssel a benzin átlagára 437 forintra, a gázolajé pedig 439 forintra nőtt. A Mol egy hete bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát, míg a gázolajét bruttó 4 forinttal csökkentette.


A Fidesz-KDNP másfél éve egy csepp energiát sem fordított az üzemanyagárak mérséklésére. Holott ellenzékben még azt mondta, egy kormánynak igenis lehetősége van csökkenteni a benzin és a gázolaj árát, csak akarnia kell.


Mi, baloldali fiatalok nagyon hiányoljuk az üzemanyagárak csökkentésére irányuló kormányzati akaratot, ezért úgy döntöttünk - csatlakozva a Baloldali Ifjúsági Mozgalom országos akciójához - Kösz Orbán felirattal ellátott matricákat helyeztünk ki a város több pontjára, hogy ezzel is TILTAKOZZUNK A MAGAS ÜZEMANYAGÁRAK miatt.


Csatlakozz az akcióhoz Te is!


Kérd a Kösz Orbán matricákat a kiskunfélegyházi Societas aktivistáitól illetve a helyi MSZP irodán is átveheted azokat, FONTOS, hogy csak ragaszd, de NE RONGÁLJ!


Csatlakozz a Facebook oldalunkhoz is, ahol közvetlen tájékoztatást kaphatsz a legújabb emelésekről, fejleményekről az üzemanyagárakat illetően.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése