2011. december 29., csütörtök

Kongresszust tartott a Societas

A tisztújításon Sass Szabolcs régi-új elnök ismét bizalmat kapott. A küldöttek alelnököknek választották Torzsa Sándort, Brunner Tibort és Kiss Andrást.

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom szerdán tartotta tisztújító kongresszusát, ahol a személyi kérdéseken túl a fiatalok jövőjét érintő kérdésekről folytattak tanácskozást az MSZP ifjúsági szervezetének küldöttei.

Szanyi Tibor felszólalásában méltatta a szervezet aktivista hálózatát, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a baloldali ifjúságnak alkalmazkodnia kell az új kihívásokhoz, melyek Orbán Viktor diktatórikus rendszerének megdöntésére irányulnak.

A kongresszuson részt vett Bodor László, a Magyar Ifjúsági Értekezlet elnöke, aki örvendetesnek tartotta, hogy a Societasban tevékenykedő fiatalok is felismerték a nemzetpolitika fontosságát, és nyitottságát fejezte ki a Societasszal való együttműködésre. A tisztújításon Sass Szabolcs régi-új elnök ismét bizalmat kapott. A küldöttek alelnököknek választották Torzsa Sándort, Brunner Tibort és Kiss Andrást. Az elnökség tagjai Lossó Aida, Győrffy Mihály, Aranyos Gábor és Szűcs Gábor lettek. A szervezet választmányi elnökének Bihal Dávidot választották.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése