2011. december 30., péntek

Societas: minden fiatal demonstráljon az Operaház előtt!

A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom szerint nincs mit ünnepelni, éppen ezért csatlakozik a Január 2-i megmozduláshoz, és arra kér mindenkit, hogy ne csak vegyen részt az eseményen, hanem maga is szervezzen!

Január 2-ra a civilek tiltakozó akciót szerveznek az operaház elé. A kezdeményezés hatalmas ellenzéki megmozdulássá kezdi kinőni magát. Éppen ezért különösen fontos, hogy minden fiatal, aki csak tud, menjen ki és vegyen részt a demonstráción!

Mindenki, aki csatlakozik, támogatja a Magyar Köztársaság védelmében szervezett megmozdulást, hiszen az Orbán-rezsim hatalma ellen a legszélesebb demokratikus összefogásra van szükség.

A Fidesz egy tizenhárom millió forintos gálán kívánja megünnepelni a harmadik Magyar Köztársaság megszüntetését, azt az egypárti alaptörvényt, melynek tartalmába senki sem szólhat – és szólhatott bele, hiszen „Csak a Fidesz!” elve érvényesült.

A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom szerint nincs mit ünnepelni, éppen ezért csatlakozik a Január 2-i megmozduláshoz, és arra kér mindenkit, hogy ne csak vegyen részt az eseményen, hanem maga is szervezzen, mozgósítson: hívja meg ismerőseit Facebookon, telefonon vagy akár személyesen is!

Mutassuk meg, hogy Mi fiatalok képesek vagyunk alakítani saját jövőnket! Ott a helyed, tegyük le együtt az új Magyar Köztársaság alapkövét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése