2012. január 13., péntek

II. Tájékoztató akció Kiskunfélegyházán

 

dr. Garai István Levente országgyűlési -, önkormányzati képviselő; Horváth Tamás a kiskunfélegyházi MSZP elnökségi tagja és Eszik Bence a SOCIETAS - Baloldali Ifjúsági Mozgalom kiskunfélegyházi szervezetének alelnöke 2012. január 13-án, péntek reggel tájékoztató akciót tartott a Béke téri piacon.

Az MSZP és a SOCIETAS aktivistáival közösen mindösszesen 500 db Balegyenest - az MSZP Országgyűlési Frakciójának lapja - s közel 150 db Népszavát osztottak ki a félegyházi piactéren.

A városi polgárok bizalommal fordultak a helyi szervezet képviselőihez, megosztották velük gondjaikat, a városvezetést érintő problémáikat (kórház, csatornázás, helyi médiumok helyzete, közbeszerzések körüli botrányok, ebadó...stb.).

Összességében elmondható, hogy a félegyháziak örömmel fogadták a helyi baloldal tájékoztató akcióját, mely keretén szó esett a megújult MSZP-ről, a párt országos programjáról, a Negyedik Köztársaság megteremtéséről és a nemrégiben megalakult SOCIETAS-ról is.

Szükség van az ilyen akciókra, hogy a helyiek ne csak a jobboldal hangját hallják meg, hanem a baloldal üzenetét is el tudjuk juttatni a félegyháziakhoz, mert BALRA VAN ELŐRE...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése