2012. január 27., péntek

Societas tagok a megújult elnökségben


Tisztújító közgyűlést tartotta január 26-án a Magyar Szocialista Párt kiskunfélegyházi szervezete. A beszámolókon és a tisztségviselők megválasztásán jelen volt Mesterházy Attila, a párt elnöke is. A tagok döntése értelmében a félegyházi szervezet vezetését továbbra is dr. Garai István látja el.

A Magyar Szocialista Párt félegyházi székházában a tagok a városi elnökség és a pénzügyi ellenőrző bizottság kétéves munkájának a beszámolóját hallgatták meg. A pártban kétévente tartanak tisztújítást. Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke elmondta, fontosnak tartja az új tagok felbukkanását, valamint a széleskörű helyi szintű politikát.

Elnöknek dr. Garai Istvánt, általános elnökhelyettesnek Ernyes Lászlót, alelnöknek Horváth Tamást választotta a tagság. Dr. Garai István elmondta, a mai bonyolult politikai helyzetben megfelelő lokálpatriotizmussal, tisztelettel az emberek, a politikai ellenfelek iránt, az ország és a város érdekében egészséges kompromisszumokat kell hozni. Ennek az irányvonalnak köszönhető egyebek között az MSZP félegyházi szervezetének sikere, eredményessége.

A fiatalok közül a Societas félegyházi szervezetének tagjai, Zakariás Csaba és Eszik Bence lettek az elnökség újonnan megválasztott tagjai. Területi szövetséget köt holnap (január 28-án) Societas kecskeméti és kiskunfélegyházi szervezete. Ennek eredménye, hogy újra lesz baloldali megyei szervezete a Bács-Kiskun megyei fiataloknak – jelentette be Eszik Bence, az elnökség újonnan megválasztott tagja, a Societas félegyházi szervezetének alelnöke.

Forrás: MSZP Kiskunfélegyháza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése