2012. január 9., hétfő

Szerveződj! Alapíts Te is Baloldali Ifjúsági Kört!

Meghirdetjük a Baloldali Ifjúsági köröket, melyek önkéntes alapon szerveződő cselekvő közösségek. Tehát ha szerinted is eljött a cselekvés ideje, akkor saját lakókörnyezetedben szerveződj!

Mi a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom tagjai, felhívást intézünk minden ifjú honfitársunkhoz. Meghirdetjük a Baloldali Ifjúsági köröket, melyek önkéntes alapon szerveződő cselekvő közösségek. Tehát ha szerinted is eljött a cselekvés ideje, akkor saját lakókörnyezetedben szerveződj! A Baloldali Ifjúsági körökben tömörülő fiatalok közéleti, szabadidős, kulturális, internetes, de akár még helyi lokálpatrióta tevékenységet is végezhetnek.

Nekünk baloldali fiataloknak feladatunk van. Egy olyan feladatunk, amely a saját generációnk képviseletéről szól. Hiszünk a közösségek erejében, hiszünk abban, hogy MI, fiatalok képesek vagyunk önkéntes közösségeket létrehozni és kiállni magunkért.

Hazánk bajban van. Nem csupán gazdaságilag, társadalmilag és az alapvető emberi jogok tekintetében, hanem erkölcsileg is. Napjainkra odáig jutottunk, hogy a fiatalok jelentős része nem bízik a politikában és a radikalizmus felé fordul.

A generációnk erejében és összefogásában látjuk a közös jövőnket. Úgy hisszük, hogy egy nagyon erős társadalmi kritika változtat a fennálló helyzeten. Hogy miért? Mert a fiatalok lázadnak. A fiataloknak van saját véleménye. A fiatalok tenni akarnak. Ha Te is így gondolod, akkor alapíts BIK-et, melyet regisztrálhatsz a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom Országos elnökségénél. Ha ezt megteszed, így is részese lehetsz Magyarország legnagyobb baloldali ifjúsági mozgalmának, hiszen a Societas a tenni akaró fiatal közösségek szövetsége! Lakjál városban, lakótelepen, faluban, vagy határon túl a közös jövőnk alakításában te is részt vehetsz!

Ha érzel magadban tenni akarást és szívesen szerveznél te is egy Baloldali Ifjúsági Kört, akkor jelentkezz a boifkor@gmail.com e-mail címen!

Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése